Over mij

Michelle. Twintiger. Passie voor boeken. Welkom op mijn boekenblog!

Al van sinds ik een peuter was, ben ik gefascineerd door boeken en taal. Als klein dropje zat ik op mijn mama’s schoot braaf mee te kijken wanneer ze boeken en magazines las. En de hele dag door wou ik voorgelezen worden. Toen ik eindelijk zelf kon lezen, was ik al snel bezeten door de horrorwereld van Kippenvel en De Griezelbus. Wanneer ik mijn buik vol had van vampiers en weerwolven, waagde ik me aan Virginia Andrews. Van Bloemen op Zolder tot de omvangrijke omnibussen over getroebleerde tienermeisjes wier familie hen niet begrijpt. Al haar boeken heb ik een voor een verslonden. Een boek lezen als schoolopdracht was voor mij een pleziertje in plaats van een taak, zoals het voor vele andere klasgenoten wel was.

Doorheen de jaren bleef mijn passie voor boeken overeind en kwam er ook een fascinatie voor taal bij. Vanuit die fascinatie begon ik zelf wat te schrijven. En zo komen we hier, bij deze blog, waar ik mijn liefde voor boeken en taal combineer.

Je kan hier recensies lezen over mijn gelezen boeken en nieuws vanuit het literatuurwereldje. Ook mijn leven vormt een onderdeel van deze blog, zoals de titel al doet vermoeden.

Veel leesplezier!