Disclaimer

Op My Books & Life verschijnen wekelijks meerdere artikels. Het merendeel van deze artikels zijn recensies van boeken die ik heb gelezen. Een aantal van deze boeken ontvang ik van de uitgeverij/auteur in ruil voor een eerlijke recensie. Het feit dat ik deze boeken krijg, heeft geen enkele invloed op mijn mening. Ik ben absoluut geen expert op het vlak van boeken. Ik ga puur af op mijn gevoel wanneer ik een boek recenseer.

Onder elke recensie kan je een link vinden naar bol.com. Via deze link kan je het besproken boek aankopen. Hier ontvang ik een klein percentage commissie door. Dit geld wordt terug in mijn blog gestoken en financiert hosting- of domeinkosten en verzendkosten bij winacties.

Op My Books & Life kan ook geadverteerd worden. Voor de mogelijkheden kan je me altijd bereiken op het volgende e-mailadres: info@mybooksandlife.be.

Het gebruiken/citeren van content door derden zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan. Ook zelfgemaakte foto’s (bijna alle foto’s dus) mogen niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming.

My Books & Life kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van onvolledigheden of onjuistheden.My Books & Life is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van website’s waarnaar op deze site wordt verwezen.