Book Haul – December 2016

Book Haul – December 2016

In deze rubriek laat ik jullie maandelijks mijn book haul zien, de boeken die ik een plaatsje heb mogen geven in mijn boekenkast. Deze maand kan ik met trots zeggen dat ik minder boeken heb gekocht dan vorige maand! Eventuele boeken die in kerstcadeautjes zitten, staan hier nog niet bij, want dit jaar openen wij onze cadeaus pas op Oudjaar. Nog heel eventjes geduld dus! (Spannennnnd)

In december heb ik 7 boeken gekocht en 2 gekregen en heb ik 1 bookish item gekocht. Ik ben de voorbije weken vooral op zoek gegaan naar mooie collecties waarvan ik in de toekomst nog meer van wil verzamelen! Zo heb ik onder andere enkele Jane Austen Vintage Classics gekocht, één boek van de Penguin Drop Caps Collection, een tweede boek van de Penguin Clothbound Classics en mijn eerste Everyman’s Library Pocket Poets.

Een overzicht van mijn nieuwe aanwinsten:

  1. Persuasion – Jane Austen: Maakt deel uit van de Jane Austen Vintage Classics-reeks.
  2. Emma – Jane Austen: Maakt deel uit van de Jane Austen Vintage Classics-reeks.
  3. Northanger Abbey – Jane Austen: Maakt deel uit van de Jane Austen Vintage Classics-reeks.
  4. Milk and Honey – Rupi Kaur: Een prachtige poezië-bundel.
  5. The Joy Luck Club – Amy Tan: Een boek uit de Penguin Drop Caps Collection. Ik kijk er naar uit om er hier meer van te kopen, ze hebben alle 26 prachtige kleuren!
  6. Het Smelt – Lize Spit: Cadeautje van Sinterklaas!
  7. Game of Thrones: Het Spel der Tronen – George R.R. Martin: Een eerste kerstcadeau van mijn favoriete tante.
  8. Villette – Charlotte Brontë: Mijn tweede aanwinst in de Penguin Clothbound Classics-reeks
  9. Love Poems – Everyman’s Library Pocket Poets: Een selectie liefdesgedichten.
  10. English Library Card Catalog: 30 kaartjes die een replica zijn van de oude bibliotheekkaartjes van enkele klassiekers.

Welke boeken hebben jullie de voorbije maand gekocht/gekregen?

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge