Wrap Up | Augustus 2017

Wrap Up | Augustus 2017

Voelen jullie het? De herfst hangt in de lucht. Brr. Vele mensen vinden de herfst iets om naar uit te kijken. De bladeren die van kleur veranderen, warme chocomelk drinken, boswandelingen, pompoenen uitsnijden,… Ik vind het eigenlijk alleen maar ellendig. Koud weer, de dagen worden korter, veel regen,… Het énige leuke aan de herfst zijn de kleren. Én het is ook wel ideaal boeken-lees-weer. Nu september is aangebroken en de kindjes weer naar school gaan, is het tijd om terug te blikken op de voorbije maand. Wat heb ik gelezen? Wat verscheen er op My Books & Life? En wat wil ik deze maand lezen? 

Wrap Up

Wat heb ik gelezen?

Vorige maand zat ik weer perfect op schema en las ik wederom negen boeken:

Over al deze boeken verscheen ondertussen een recensie op deze blog, behalve van eentje. Deze maand was Achter de Voordeur van Alex Marwood namelijk mijn recensie-boek voor Libelle. Wil je deze recensie ook lezen? Via deze link ga je rechtstreeks door naar de site van Libelle.

Welke artikels verschenen online?

Recensies

Ik zie je in de kosmos – Jack Cheng
Spelbreker – Cora Carmack (Rusk Universiteit #2)
Imagine. Shoot. Create. – Annegien Schilling
Het Lot – Jennifer E. Smith
Stad van Beenderen – Cassandra Clare (De Kronieken van de Onderwereld #1)
The Night Circus – Erin Morgenstern
Bullet Journaling: zo doe je dat! – Lona Aalders
Het Vorige Meisje – J.P. Delaney
Dumplin’ – Julie Murphy

Overige

Wrap Up – Juli 2017
Winactie: Win een exemplaar van Het Lot van Jennifer E. Smith (GESLOTEN)
Dit is de beste manier om comfortabel te lezen: De Boekenpoef
Unboxing: Fairyloot Bookbox Juli 2017
7 nieuwe boeken om de komende weken te scoren

Wat wil ik lezen in september?

 • Throne of Glass – Sarah J. Maas (TOG #1)
 • Driving Miss Norma – Tim Bauerschmidt & Ramie Liddle
 • Ik weet een geheim – Tess Gerritsen
 • De Studente – Elise Wuyts
 • Veel Liefs, Lara Jean – Jenny Han (AAJVWIH #3)
 • Phobos 2 – Victor Dixen
 • Duizend Hoog – Katharine McGee
Wat ga jij lezen in september?
Follow:

2 Comments

 1. 10 September 2017 / 12:36

  Throne of Glass vind ik zo’n geweldig boek! 🙂 Driving Miss Norma heb ik nog niet gelezen maar lijkt mij een mooi, ontroerend verhaal.

 2. 11 September 2017 / 10:58

  Joany organiseert deze maand terug een SequelSeptember (of is het nu SeptemberSequel ? ) dus ik hoop dit jaar toch minstens één en hopelijk twee of meer vervolgdelen te lezen. Momenteel ben ik alvast bezig in Levensbloed van Gena Showalter.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge