Winactie: Win een Purpuz Planner 2018!

Winactie: Win een Purpuz Planner 2018!

Afgelopen week vertelde ik jullie over de Purpuz planner die ik heb uitgetest en goedgekeurd. Vandaag is het tijd voor een winactie! Onder mijn lezers verloot ik een exemplaar voor 2018. Heb je nog geen agenda voor het nieuwe jaar en wil je je 100% inzetten om je doelen te bereiken? Lees dan zeker verder en neem deel aan deze winactie. 

Wat is de Purpuz planner?

De Purpuz planner streeft ernaar om je gelukkiger en succesvoller te maken. Dit doet hij door je te laten focussen op je doelen. Want wanneer je je doelen haalt, ben je gelukkig.

Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om je doelen te behalen? En heb je moeite met plannen? Je baalt ervan dat je dit jaar weer niet verder bent gekomen. Dat je nog steeds niet in vorm bent. De Purpuz planner biedt een unieke oplossing. De Purpuz is de 1e agenda die in zijn geheel is ontworpen om jou je doelen te laten behalen. De planner helpt je doelen te stellen. Je doelen te plannen en deze te halen. Krijg meer zelfvertrouwen. Heb betere relaties. Vergroot je Geluk en Succes met de Purpuz. De 8 Purpuz tools helpen je hiermee.

Waarom heb je deze Purpuz planner nodig?

Anno 2017 leiden we een druk leven. Van een ontbijtmeeting met bedrijf X naar yoga in studio Y en van dan weer naar een lunchafspraak met vriendin Z. De tijden dat we al deze afspraken gewoon in ons koppie konden opslagen, is voorgoed voorbij. En dankzij de intrede van de smartphone hebben we te allen tijde onze agenda bij de hand. Maar is een gewone agenda nog voldoende?

Door onze toenemende drang naar een digitale detox is de papieren planner weer aan een opmars bezig. Natuurlijk is een agenda zoals ze er twintig jaar geleden uitzag niet meer voldoende. Want naast een succesvolle carrière willen we ook gelukkig zijn. En de beste versie van onszelf worden. De Purpuz planner combineert al deze zaken.

Wat moet je doen om kans te maken op deze planner?
 • Ga naar mijn Facebookpagina en like en deel daar het bericht over deze winactie openbaar.
 • Reageer onder dat bericht dat je graag meedoet, zodat ik achteraf de winnaar gemakkelijk kan taggen.
 • Like mijn Facebookpagina van My Books & Life.
Wedstrijdreglement winactie:

Deze wedstrijd staat open voor elke deelnemer uit België en Nederland.
De gewonnen prijs kan niet omgeruild worden tegen de geldelijke waarde.
Na trekking wordt het boek naar u opgestuurd. Hiervoor neem ik na de loting contact met u op via een persoonlijk bericht op Facebook.

De wedstrijd loopt tot en met 11 december 2017.

Veel succes!

Follow:

3 Comments

 1. 4 December 2017 / 15:59

  Geweldig!! Dit is nou precies wat ik nodig heb….Een stok achter de deur! Ik heb mee gedaan op Facebook 🙂

  Liefs Anne

 2. Xaviera Jamie
  29 Oktober 2018 / 11:19

  Wat een enorm leuke invalshoek heeft deze planner! Ruze graag maak ik een kans want ik heb zoveel plannen en dromen dat ik er nu nog niet uit kan komen!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.