GESLOTEN | WINACTIE: Exemplaar van ‘Ibiza, De Erfenis’ van Kiki van Dijk

GESLOTEN | WINACTIE: Exemplaar van ‘Ibiza, De Erfenis’ van Kiki van Dijk

Omdat ik zo ontzettend dankbaar ben voor alle mensen die mijn blog lezen, heb ik een winactie op poten gezet. Deze keer kan je een heerlijke thriller van Kiki van Dijk winnen. Wil jij kans maken op een exemplaar van  ‘Ibiza, De Erfenis’? Lees dan vooral lekker door. 

Korte Inhoud

Dorien is een veertiger, succesvolle portretfotografe en bovenal moeder van Mick, die 18 jaar is. Ooit was ze heel gelukkig met David, Mick’s vader, maar deze relatie mocht niet blijven duren.

Het is eind februari en Mick’s examens zitten er net op. Hij wil dolgraag een paar dagen op reis om uit te blazen van zijn zware inspanningen. Wanneer Dorien te horen krijgt dat hij van plan is om naar Ibiza te gaan, stelt ze haar veto. Ibiza is verboden terrein.

Wanneer Mick toch naar Ibiza vertrekt en zijn ouders daarna niets meer van hem horen, denken ze onmiddellijk het ergste. Hierdoor wordt Dorien gedwongen om na 35 jaar nogmaals voet te zetten op Ibiza, om zo Mick te gaan zoeken.

Wat moet je doen om kans te maken op deze zomerse thriller?
  • Ga naar mijn Facebookpagina en like en deel daar dit bericht openbaar.
  • Reageer onder het bericht dat je graag meedoet, zodat ik achteraf de winnaar gemakkelijk kan taggen.
Wedstrijdreglement winactie:

Deze wedstrijd staat open voor elke deelnemer uit België en Nederland.
De gewonnen prijs kan niet omgeruild worden tegen de geldelijke waarde.
Na trekking wordt het boek naar u opgestuurd. Hiervoor neem ik na de loting contact met u op via een persoonlijk bericht op Facebook.

De wedstrijd loopt tot en met 27 mei 2017.

Het wordt ook steeds leuk gevonden als je mijn facebookpagina een like geeft, maar dit is zeker geen voorwaarde om te winnen! 😉

Veel succes!

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge