Update: hoe gaat het met mijn boekenpoef? + KORTINGSCODE

Update: hoe gaat het met mijn boekenpoef? + KORTINGSCODE

Wanneer ik aan mensen vertel dat ik een boekenpoef gebruik tijdens het lezen, zie ik meteen een verwarde blik op hun gezichten ontstaan. Wat is dat?! Daarom zeg ik nu steeds in één adem: ik lees met een boekenpoef, dat is een mini-zitzak om je boek in te zetten. Lees vooral door tot het einde, want daar deel ik een exclusieve kortingscode die jij kan gebruiken om een boekenpoef te kopen!

Drie maanden geleden schreef ik voor het eerst over mijn nieuwe aanwinst. Ik heb uitvoerig de tijd gehad om het handige hebbeding uit te testen en dacht dat een update hierover wel leuk zou zijn. Denk ik nog steeds hetzelfde over mijn boekenpoef? En hoe zit het met mijn tenniselleboog?

Hoe is het met mijn tenniselleboog?

Jullie weten misschien – of misschien niet – dat een tenniselleboog een hardnekkige blessure is die je maar moeilijk doet opdonderen. En zo is het met de mijne ook. Het was een heel proces van trial and error om uit te zoeken welke behandeling het effectiefste is. Na een half uurtje op de pijnbank bleef de pijn een week – of als ik geluk had twee weken – weg, om daarna weer in mijn lichaam te sluipen.

Af en toe zit ik eens met een boek in een of andere wachtzaal, waar ik dan een minuutje of tien lees, zonder boekenpoef weliswaar. Steeds voelde ik dan een onmiddellijke toename van mijn pijn die een aantal dagen stevig bleef aanhouden. Maar wanneer ik thuis ben, lees ik altijd – en pijnvrij – met mijn boekenpoef. Het staat buiten kijf dat mijn geliefde boekenpoef een grote rol heeft gespeeld in mijn herstelproces.

Na meer dan vier maanden sukkelen met een pijnlijke elleboog, kan ik zeggen dat ik ondertussen al drie weken pijnvrij ben. Als dat geen overwinning is!

Denk ik nog steeds hetzelfde over mijn boekenpoef?

Ik kan daar heel kort over zijn: JA! De voor- en nadelen die ik in het eerste artikel over de boekenpoef opnoemde, zijn nog steeds hetzelfde gebleven. Met veel plezier zet ik ze nog even op een rijtje.

Voordelen van de boekenpoef

  • Je kan handsfree lezen.
  • Je kan hem overal gebruiken: in de zetel, op tafel, in bed,…
  • Het doorzichtige plastic plaatje houdt je boek open zonder dat er iets van de tekst wegvalt.
  • Met het verstelbare elastiekje kan je de boekenpoef aanpassen zodat elk formaat van boek erin past.
  • Aan de achterzijde vind je een klein opbergzakje voor een pen, potlood, post-its,…
  • De boekenpoef is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Nadeel van de boekenpoef

Het nadeel dat ik na twee weken van gebruik ontdekte, is er na drie maanden nog altijd: de boekenpoef zakt een beetje naar achteren. Hierdoor staat hij in een schuine positie waardoor de afstand tussen je boek en je ogen groter is dan wanneer je hem vasthoudt. Dit is gelukkig simpel op te lossen door er een kussen / dekentje / handdoek onder te plaatsen.

Update: hoe gaat het met mijn boekenpoef? // mybooksandlife.be

Mijn conclusie over de boekenpoef

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik nog steeds ontzettend blij ben met mijn trouwe vriend. De boekenpoef is een echte aanrader voor de fanatieke boekenwurmen en iedereen die wel eens last heeft van zijn gewrichten en/of spieren in armen, handen of vingers. 

Kortingscode

Wil je een boekenpoef kopen voor jezelf? Of als cadeautje voor de feestdagen? Gebruik dan de kortingscode boekenpoef2017 op boekenpoef.eu en krijg maar liefst 10% korting. (Deze code is geldig tot en met 31 december 2017.)

* Ik ontving een boekenpoef in ruil voor een review van dit product.
** Je kan zelf een boekenpoef kopen via boekenpoef.eu.

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge