Unboxing: FairyLoot Bookbox Juli 2017

Unboxing: FairyLoot Bookbox Juli 2017

Ben je benieuwd naar mijn unboxing van de FairyLoot bookbox van juli 2017? Lees dan vooral verder en ontdek samen met mij wat erin zat.

De Bookstagrammers ( = mensen die op Instagram een volledige account wijden aan boeken) onder ons zullen vast en zeker bekend zijn met FairyLoot. Maar voor diegene die het nu in Keulen horen donderen: Fairyloot is een bookbox die je maandelijks kan aankopen of waar je een abonnement op kan nemen. In deze box zit telkens een boek en vier tot zes items die te maken hebben met het thema van die maand. 

In maart bestelde ik mijn allereerste FairyLoot-box en ondertussen zit ik al aan mijn derde. Steeds wou ik hier een unboxing doen voor jullie, maar ik stelde het altijd maar uit. Maar nu ga ik het écht doen! Het is ondertussen al wel twee weken geleden dat de box gearriveerd is, maar jullie willen vast nog wel zien wat erin zat?!

Unboxing Fairyloot

Het thema van de box deze maand is TRICKSTERS. En ik was heel benieuwd om te zien hoe al de items en het boek hierin passen.

Unboxing: FairyLoot Juli 2017 // Exclusive Sherlock Enamel Tin Mug by Fictiontea Designs // mybooksandlife.be

Het eerste item dat ik uit de doos nam, was deze tas van Fictiontea Designs. Het ontwerp is geïnspireerd op Sherlock, die regelmatig zijn Mind Palace vernoemt. Ik ben een grote fan van Sherlock en ik wou al een tijdje zo’n mok kopen. Superblij mee dus! Dit ontwerp is exlusief gemaakt voor FairyLoot en is dus niet te vinden in de Etsy shop van Fictiontea Designs.

Unboxing: FairyLoot Juli 2017 // Geeky Clean Exclusive Loki Lotion // mybooksandlife.be

Het tweede item was deze exclusieve Loki bodylotion van Geeky Clean. De geur heet drakenbloed, maar je hoeft je geen zorgen te maken: deze lotion is vegan en cruelty free. Hij ruikt echt heel lekker, maar ook best sterk. Dus ik ga hem niet onmiddellijk gebruiken om mijn hele lichaam in te smeren. 😀 Wel gebruik ik hem af en toe voor mijn handen.

Unboxing: FairyLoot Juli 2017

Het volgende item zijn deze Hogwarts speelkaarten. Hoe leuk zijn deze! Deze kaarten zijn officiële Harry Potter merchandise en zo mogelijks de geweldigste speelkaarten die er zijn. Elk huis is vertegenwoordigd en ze zien er echt prachtig uit.

Unboxing: FairyLoot Juli 2017 // Fortune Telling Kitchen Glove // mybooksandlife.be

Het vierde item is deze Fortune Telling keukenwant. Dit is wederom een exclusief design, ontworpen door FairyLoot zelf. Het ontwerp is geïnspireerd door het boek dat in de box zit. Eerlijk gezegd vind ik dit item een beetje raar. Het is praktisch, maar nu niet iets waarvan ik op en neer ga springen.

Unboxing: FairyLoot Juli 2017

Hierna volgde een exclusieve Harley Quinn print, gemaakt door Miss Phi. Harley Quinn kennen we allemaal van Suicide Squad en ze is zeker en vast een trickster. Prints vind ik altijd leuk om te krijgen, ze staan immers altijd mooi op foto’s, al is de mijne spijtig genoeg een beetje gekreukt… 🙁

Unboxing: FairyLoot Juli 2017 // Terrible Truths Watercolour Bookmark by Lexy Olivia // mybooksandlife.be

Deze Terrible Truths Watercolour bladwijzer werd ontworpen door de getalenteerde Lexy Olivia en is geïnspireerd op Six of Crows van Leigh Bardugo. Ik heb dit boek nog niet gelezen, maar het staat erg hoog op mijn verlanglijstje.

Unboxing: FairyLoot Juli 2017 // Daughter of the Burning City van Amanda Foody // mybooksandlife.be

Het boek van deze maand is een onweerstaanbaar en donker fantasy verhaal. Het is een mix van magie, moord en chaos. Het verhaal speelt zich af in een reizend circus vol losbondigheid dat tegemoet komt aan de vreemdste dromen en verlangens. Daughter of the Burning City van Amanda Foody zit vol magische illusies, vervloekingen, waarzeggers en zoveel andere opwindende elementen! Het boek kwam met een gesigneerd briefje en een brief van de auteur. Ik ben de laatste tijd een beetje geobsedeerd door alles wat met het circus te maken heeft, dus ik ben zeker dat ik enorm ga genieten van dit boek.

Unboxing: FairyLoot Juli 2017

Ik was in ieder geval heel blij met deze box! Had jij hem ook besteld? Of bestel je wel eens een andere boekbox?

Follow:

2 Comments

  1. 18 Augustus 2017 / 07:35

    Leuke box! Vooral de tas en de speelkaarten!
    Ik heb een tijdje Owlcrate gekocht. Altijd leuk en spannend, zo’n verrassingspakket. Maar het werd een beetje te duur, dus ben ik er mee gestopt.
    Charlotte recently posted…Dezer dagen #4My Profile

  2. 18 Augustus 2017 / 18:05

    Mooie foto’s, ik heb deze ook box ook gekocht en ik ben er erg blij mee. Ik ben ook erg benieuwd naar het boek <3

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge