Blogtour! Recensie: Stouter 4: Onbetrouwbaar – Christina Lauren

Blogtour! Recensie: Stouter 4: Onbetrouwbaar – Christina Lauren

Vorige maand las ik Stouter 4: Onbetrouwbaar van Christina Lauren, een heerlijk romantisch verhaal! Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Xander Uitgevers en deel ik graag mijn recensie met jullie.

“Het is zo jammer dat ik te excentriek voor jou ben. Het is zo jammer dat jij te druk voor mij bent.
 Het is zo jammer dat ik nu pas mijn gevoelens begin te ontdekken en jij de jouwe hebt verpakt in bubbeltjesplastic.”

Korte inhoud

Wanneer Pippa haar slaapkamer binnenwandelt en de witte kont van haar vriend op en neer ziet gaan terwijl hij op een andere vrouw ligt, laat ze zich direct kennen als een vurige vrouw die weet wat ze waard is. En wat ze wel heel zeker weet is dat ze veel meer waard is dan samen te leven met een bedriegende klootzak. Daarom besluit ze om Londen even achter zich te laten en naar de Verenigde Staten te vluchten. Daar wachten haar beste vriendin Ruby en enkele van haar vrienden op haar en samen gaan ze op road trip langs wijngaarden en brouwerijen.

In het vliegtuig op weg naar de VS zit ze naast de onberispelijk knappe Jensen, een succesvolle advocaat ondernemingsrecht. Na een paar glaasjes champagne te veel doet Pippa haar hele levensverhaal uit de doeken tegen hem, tot Jensen in slaap valt. Het is duidelijk dat Pippa overkomt als een rare vogel. Wanneer ze landen maakt Jensen zich dan ook vlug uit de voeten. Maar even later blijkt dat hun paden nogmaals zullen kruisen.

Iets met grijze tinten

Hoe kan ik dit boek zo goed mogelijk beschrijven in zo weinig mogelijk woorden? Fifty Shades of Grey, maar dan beter, en een beetje softer. De Fifty Shades-reeks zijn trouwens de enige boeken die ik ooit in dit genre gelezen heb. Hoewel ze vrij amusant zijn, kan je er niet echt van zeggen dat ze goed geschreven zijn. Ik kan dus wel stellen dat mijn verwachtingen niet erg hoog lagen voor Stouter 4.

Belangrijk weetje: Dit boek maakt dan wel deel uit van een serie, maar ieder boek is perfect afzonderlijk te lezen. Ik had de vorige drie boeken niet gelezen en heb geen enkel probleem gehad met dit boek.

“Uiteindelijk zei Max: ‘Ze hebben elkaar al vier maanden niet naar het leven gestaan. Iedereen is er verschrikkelijk van in de war.’”

Onverwacht

Wat ik op voorhand absoluut niet had verwacht, is wel gebeurd tijdens het lezen van Stouter 4: Onbetrouwbaar. Ik heb bijna een oog uitgeweend. Halfweg het boek zit ik met een krop in mijn keel en met een knagend gevoel in mijn borst dat je voelt wanneer je weet dat jouw laatste moment met jouw geliefde is aangebroken. En dat je elkaar daarna moet loslaten.

In het tweede hoofdstuk komen er plots zoveel nieuwe personages met bijbehorende nieuwe namen op me af dat het moeilijk is om bij te houden wie iedereen nu juist is. Dit maakt het soms ook moeilijk om in gesprekken bij te houden wie wat juist zegt.

Stouter 4: Onbetrouwbaar is een verfrissend romantisch verhaal met de juiste hoeveelheid seksuele spanning. Een tikkeltje ondeugend met hier en daar een vleugje humor is het perfecte recept voor een ontspannende leeservaring.

Dit boek krijgt 4 sterren.

[bol_product_links block_id=”bol_58de495d7ed20_selected-products” products=”9200000065766842″ name=”Stouter 4″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Titel: Stouter 4: Onbetrouwbaar
Originele titel: Beautiful Bastard #5: Beautiful
Auteur: Christina Lauren
Uitgever: Xander Uitgevers
Verschenen in: 2017
Pagina’s: //
Genre: New Adult, Romantiek
ISBN: 978 94 016 0667 7

 

** Dit boek werd mij bezorgd door de uitgeverij in het kader van een blogtour.

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge