Recensie: De Royals: Verraad (#2) – Erin Watt

Recensie: De Royals: Verraad (#2) – Erin Watt

Amper vier maanden heb ik moeten wachten om het vervolg op De Royals: Verleiding (#1) te kunnen lezen. Toch waren dat vier maanden te veel. Lees hier mijn recensie over het verslavende De Royals: Verraad (#2) van Erin Watt.

“Ella heeft me een keer gevraagd of ik vecht voor het geld. Dat is niet zo. Ik vecht omdat ik ervan geniet. Ik vind het lekker om met mijn vuist op iemands gezicht te rammen. Zelfs de pijn wanneer een tegenstander mij raakt vind ik niet erg. Het voelt écht. Maar ik heb het nooit nodig gehad. Ik heb nooit echt iets nodig gehad voordat zij kwam. Nu kost het me moeite om te ademen als zij niet naast me ligt.”

Korte Inhoud

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan voor hem in de rij, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is aders: zij laat zich niet inpakken door een gigantisch landhuis en geld. Voor haar gaat Reed door het vuur.

Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij móet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Recensie

Ja hoor, de Royals zijn terug. EN HOE! Na De Royals: Verleiding liet Erin Watt ons achter met een cliffhanger van jewelste. Maar die was niets vergeleken met het einde van dit boek.

Bad boys who we love to hate

Reed Royal is een typische bad boy. You love to hate him. Waar je in het eerste boek heen en weer wordt geslingerd tussen haat en liefde voor die jongen, kan je na De Royals: Verraad niet anders dan hartjes in je ogen krijgen wanneer je zijn naam leest.

Sterke evolutie van personages

Dit komt door het geweldige character development. – Applausje voor Erin Watt. – In het eerste boek was Reed een arrogant rijkeluiszoontje met een vuile mond en veel te weinig respect voor Ella. Ondertussen heeft hij een mentale metamorfose ondergaan – wat liefde al niet kan doen met een mens – en behandelt hij Ella alsof ze goud kakt. Pardon my French.

 En het is niet alleen Reed die een mooie evolutie doormaakt. Nee, Erin Watt besteedt aan alle personages aandacht en ontwikkelt hun persoonlijkheden verder. Easton krijgt sterke broederlijke gevoelens voor Ella, Callum verandert van een emotioneel afwezige vader in een papa bear en Ella ontvouwt zich nog meer als de sterke jonge vrouw die ze voorbestemd is om te worden. En dat Ella zich niet laat doen, komt in De Royals: Verraad sterk naar voren.

Als een autocrash op de snelweg

Hoewel de liefdesverklaringen en seksscènes hier en daar wat klef zijn, verlies ik me helemaal in het verhaal van De Royals. Dit boek is donker en er vallen heel wat lijken uit de kast. Beseffen hoe fucked up deze familie is, is best schokkend. Ze zijn als een autocrash op de snelweg. Ze doen afschuwelijke dingen en samen hebben de broers voldoende problemen om een psycholoog stinkend rijk te maken,

Toch kan je kan niet anders dan er vol verbazing naar kijken en verliefd op ze worden. En uiteindelijk doet het je begrijpen waarom de Royal-jongens zijn zoals ze zijn; ze gaan om met hun pijn en verdriet door te vluchten in seks, alcohol en geweld.

“Zijn woorden, o, zijn woorden zijn als zonneschijn die zoetheid bakt in alle poriën van zijn lichaam.”

“Zijn mond ligt op de mijne en we bewegen in een perfect ritme totdat ik verloren ben, verdrinkend in een toestand van hemels geluk.”

Royaal geruïneerd

De Royals: Verraad is alles wat ik gehoopt had en zoveel meer. De Royals zullen je ruïneren. En ik ben royaal geruïneerd. Na een emotionele rollercoaster laat Erin Watt je verdwaasd achter. De komende maanden zal je doorbrengen als een junkie op zoek naar zijn volgende hit. Tot de Royals weer opduiken en je verlangen sussen, voor de laatste keer.

Dit boek krijgt 5 sterren op 5. (recensie)

Titel: De Royals: Verraad
Originele titel:
The Royals – Broken Prince
Auteur:
Erin Watt
Uitgever:
De Fontein
Verschenen in:
oktober 2017
Pagina’s:
327 pg.
Genre: Young Adult, Contemporary, Romantiek
ISBN:
9789026143168

**De uitgever heeft mij dit boek bezorgd in ruil voor een eerlijke recensie.

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge