Like & Share #6: deze films en series moet je gezien hebben

Like & Share #6: deze films en series moet je gezien hebben

Ben je op zoek naar een leuke serie of een knallende film om je avonden mee te vullen? Dan ben je hier op de juiste plek! Ik ga jullie vertellen over mijn favoriete films en series die ik de afgelopen maand bekeek. 

Film: Vaiana / Moana

Mijn favoriete films en series die ik bekeek in maart 2017. - mybooksandlife.be

Ik weet het, het heeft even geduurd voor ik de nieuwste Disney-film zag. Maar het is eindelijk gebeurd! Afgelopen week heb ik samen met mijn zus naar Vaiana gekeken. Of Moana, het is maar zoals je wilt. Waarom heeft deze film eigenlijk twee verschillende titels? Wel, Moana is de originele titel en wordt vooral gebruikt in Amerika. In bepaalde Europese landen hebben ze gekozen voor Vaiana om zo verwarring met een bepaalde productnaam te vermijden. – ‘t Is maar dat je het weet 😉 –

Zoals je van Disney kan verwachten is ook deze film weer een pareltje! Een ‘prinses’ wil lekker haar eigen ding doen en temt de woeste oceaan. Klinkt goed, niet? De dierlijke sidekicks – die behoren tot het vast succes-recept van Disney – zijn ook weer om van te smullen. En de liedjes zijn oorwurmen. Na meer dan een week betrap ik mezelf er soms nog op dat ik plots de liedjes afspeel in mijn hoofd. Zo heb ik het graag!

Film: Sully

Mijn favoriete films en series die ik bekeek in maart 2017. - mybooksandlife.be

Een film met Tom Hanks. Dat op zich is al een garantie voor anderhalf uur genieten. Deze film gaat over een piloot die noodgedwongen is om met zijn vliegtuig te landen OP de Hundson-rivier in New York. Heeft de piloot een grandioze actie ondernomen en zijn passagiers gered of heeft hij ze onnodig in gevaar gebracht? Deze vraag is het middelpunt van Sully.

Serie: 13 Reasons Why

Mijn favoriete films en series die ik bekeek in maart 2017. - mybooksandlife.be

De nieuwste Netflix Originals serie. Tot nu toe waren alle Netflix-series die ik heb bekeken een een schot in de roos. Orange is the new black, Narcos, The Crown, Santa Clarita Diet, Riverdale en nu ook 13 Reasons Why.

Deze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jay Asher en had Selena Gomez als executive producer. Via cassettebandjes vertelt Hannah over de 13 redenen waarom ze zelfmoord heeft gepleegd. 13 mensen die hebben bijgedragen aan haar dood. En al deze 13 mensen krijgen de tapes in handen om te beluisteren. Met ogen vol tranen en en een krop in de keel bekeek ik alle dertien afleveringen zo snel mogelijk. En ondanks de afschuwelijke en expliciete scenes heb ik ervan genoten.

Worstel je zelf met suïcidale gedachten of voel je je gewoon niet goed in je vel? Bel dan 1813 (BE) of 113 (NL).

Serie: The Real Housewives of New York

Mijn favoriete films en series die ik bekeek in maart 2017. - mybooksandlife.be

Yay! Het nieuwe seizoen van The Real Housewives of New York is afgelopen week van start gegaan! Deze serie is al sinds jaar en dag mijn favoriete reality show. Ik kan er gewoon enorm van genieten om me onder te dompelen in het leven van de rich & famous. Nog meer geniet ik van alle drama die daarmee gepaard gaat. En meer hoef ik hier niet over te zeggen. Gewoon kijken! 😀

Welke series of films bekeek jij de afgelopen maand? Vertel het me in de comments!

Hier kan je mijn favoriete series en films van vorige maand nog eens bekijken.

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge