Like & Share #5

Like & Share #5

In deze rubriek deel ik maandelijks mijn favorieten met jullie. Dit kan gaan van mijn favoriete film of serie tot mijn ideale parfum. Ik heb de laatste weken vooral leuke series gekeken, zoals The Bachelorette en The Paradise, dus deze like & share zal voornamelijk daarover gaan.

The Bachelorette

Ik ben een sucker voor romantiek én reality tv dus dit programma is echt wel mijn ding. Vorig seizoen keek ik voor het eerst naar The Bachelor, en dat was het seizoen waar Ben Higgins de begeerde vrijgezel was. Een paar weken geleden ontdekte ik Bachelor In Paradise, een spin-off van The Bachelor waar ex-kandidaten samen op een paradijselijke bestemming met elkaar daten en door roosceremonies heen naar hun ware liefde zoeken. Logisch als ik ben begon ik direct met het laatste seizoen waar Nick Viall, de huidige Bachelor, een dérde poging waagde om the one te vinden.

Nu blijkt dat Nick wel mijn type is. Omdat zijn seizoen van The Bachelor nog niet helemaal uitgezonden is en ik al die afleveringen eigenlijk wil bingewatchen, besloot ik om eerst de twee seizoenen van The Bachelorette te bekijken waar Nick kandidaat is. Volgen jullie nog? Goed.

Ondertussen heb ik het seizoen met Bachelorette Andi uitgekeken en ben ik klaar voor het volgende seizoen met Nick! Ik kan eigenlijk niet wachten om aan zijn seizoen van The Bachelor te beginnen. 😀 Zijn er onder jullie fans van deze franchise?

 

The Paradise

Dit is een afbeelding van de cast van de BBC kostuumdrama-reeks The Paradise.

Ik denk dat ik hier al eens eerder verteld heb over mijn liefde voor kostuumdrama’s. Dit begon eerst met films zoals Pride & Prejudice en Sense & Sensibility, maar sinds Downton Abbey ga ik ook constant op zoek naar series van dit genre. En in The Paradise heb ik weer een aangename serie gevonden.

De serie begint in 1875 en volgt het leven van mensen die werken en leven in en rond het eerste Engelse ‘warenhuis’. The Paradise biedt vooral luxueuze producten aan en geniet een zekere prestige. Denise, een plattelandsmeisje, verhuist naar de grote stad en solliciteert voor een job bij The Paradise. Al snel wordt duidelijk dat zij veel talent heeft voor dit soort zaken.

Kunnen jullie mij nog andere kostuumdrama’s aanbevelen?

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge