Like & Share 4

Like & Share 4

In deze rubriek deel ik maandelijks mijn favorieten met jullie. Dit kan gaan van mijn favoriete film of serie tot mijn ideale parfum. De voorbije maand heb ik weer een aantal toppers in mijn hart gesloten. Ik vind het steeds fijn om iets te ontdekken dat ik echt heel leuk vind om mezelf er dan volledig in onder te dompelen – dit heeft al menig binge-watching momenten teweeggebracht. Tijd om jullie te laten zien wat het tot mijn favorieten geschopt heeft!

Favoriete Funko Pop: Lumière

lumiere-3

Wat is een funko pop? Dat is een vinyl figuurtje van ongeveer 10 centimeter hoog. Er zijn funko’s van praktisch alle Disney-films en andere fandoms, zoals Harry Potter, Game of Thrones, Fantastic Beasts and Where to Find them,…

Mijn favoriet is mijn dierbare Lumière. Het is ook niet zo moeilijk dat hij het tot favoriet geschopt heeft, want hij is tot op heden ook mijn enige funko. Winter-Belle (je weet wel, die met de roze mantel) is momenteel wel onderweg naar mijn voordeur! 🙂

Favoriete serie: The Killing

the-killing667_0

Elke maand is er wel een nieuwe serie die ik van begin tot einde verslind. Deze maand was dat The Killing, de Amerikaanse versie zoals de liefhebbers kunnen zien. Het is een ijzersterke politiereeks met in de hoofdrol politie-inspecteurs Sarah Linden en Steven Holder. Steven Holder is mijn favoriete personage en bij momenten hilarisch, zoek op youtube maar eens naar ‘best moments Steven Holder‘. Gisteren heb ik de allerlaatste aflevering bekeken en ik was heel blij met hoe de reeks geëindigd is, maar natuurlijk ook wat triest omdat het echt afgelopen is…

Is er nog iemand die deze serie gezien heeft?

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge