Like & Share #2

Like & Share #2

In deze rubriek deel ik de dingen die ik leuk vind met jullie (like & share, snap je 😉 ). Dit kan gaan van mijn favoriete serie of gerecht tot mijn favoriete shampoo of gewoon een leuk moment dat ik beleefd heb. En ondertussen is het moment weer aangebroken om mijn favoriete dingen van de afgelopen maand met jullie te delen!

Favoriete film: Fantastic Beast and Where To Find Them

fantastic-beasts-niffler

Nog maar zeer recent heb ik eindelijk alle Harry Potter-films gezien. Shame on me, I know. Maar sindsdien ben ik helemaal in de ban van deze wereld vol magie. Het was dan ook een no-brainer dat ik naar deze film wou gaan kijken in de bioscoop. En ik vond hem fantastisch! Er zit de juiste hoeveelheid humor en liefde in om hem voor iedereen aangenaam te maken. Zelfs mijn mama, die absoluut geen liefhebber is van het fantasy-genre, vond hem leuk! Eddie Redmayne, de hoofdrolspeler die Newt Scamander vertolkt, is trouwens een van mijn favoriete acteurs van het moment. Zijn eerdere acteerprestaties in The Theory of Everything en The Danish Girl (beide enorme aanraders), hadden mij al van mijn stokken geblazen, en deze film doet er nog eens een schepje bovenop.

PS: Kijk vooral uit voor de Niffler en hou ondertussen al je juwelen veilig bij je. 😉

Favoriete serie: Outlander

outlander

“In 1945 wordt de gehuwde verpleegster Claire Beauchamp Randall, door een contact met een steen in een Schotse druïdencirkel teruggeslingerd in de tijd naar het Schotland van 1743, waar ze de Schotse strijder Jamie Fraser tegenkomt,” zegt Wikipedia. Toen ik deze omschrijving voor het eerst las, had ik zo mijn bedenkingen. Tijdreizigen, is dat niet iets té fantasy voor mijn smaak? Ik kan je zeggen: laat je hier vooral niet door tegenhouden! Na de eerste 20 minuten was ik compleet verkocht. Verwacht je aan adembenemende vergezichten, prachtige kledij en ruwe Schotse mannen, waar Jamie er met kop en nek bovenuit steekt. En ik denk dat alle dames mij hierin gelijk zullen geven ;-).

Favoriete bezigheid:

Kerstcadeautjes kopen! Ik hou ervan om al maanden op voorhand mijn oren te spitsen en cadeau-ideeën neer te pennen. Nu is het moment aangebroken om die ideeën om te zetten naar tastbare pakjes om onder de kerstboom te zwieren. Het geheimzinnig doen hierover is zo mogelijks nog leuker, vooral wanneer er een pakjesman aan de deur staat en dit rechtstreeks naar boven gaat in plaats van dat het wordt opengemaakt.

Kan iemand zich herkennen in deze favorietjes?

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge