Like & Share – Oktober 2016

In deze rubriek deel ik elke maand mijn favorieten met jullie. Deze omvatten een heel breed gebied en kunnen gaan van mijn favoriete films tot mijn favoriet gerechtje of douchegel.

Favoriete film: Love & Friendship

love-and-friendship

Toen Kate Beckinsale, de hoofdrolspeelster, over deze film kwam vertellen bij Graham Norton, was mijn interesse direct gewekt. Deze film is een bewerking van een nog niet eerder verschenen novelle van Jane Austen, de schrijfster van o. a. Pride & Prejudice met de knappe Mr. Darcy en Sense & Sensibility,… En een verfilming van Jane Austen staat gelijk aan een kostuumfilm. Jeej! Ik hou van de sfeer die kostuumfilms uitstralen en natuurlijk ook van de kledij. In het begin was de film wat moeilijk om te volgen, er komen namelijk veel verschillende personages op je af, elk met zijn specifieke relaties met andere personages. Maar na een half uurtje was dat in orde bij mij en kon ik genieten van het ietwat komische verhaal. Zeker een aanrader voor de fans van Jane Austen en Mr. Darcy!

Favoriete serie: Nashville

nashville

Deze serie gaat over het country-wereldje in de Verenigde Staten en de daarbij horende rivaliteit en vriendschappen tussen de verschillende artiesten. Ik ben nog maar sinds kort beginnen kijken naar de serie. Ik had ze lange tijd aan de kant geschoven omdat countrymuziek totaal niet mijn genre is en ik vreesde dat de muziek te veel de bovenhand zou nemen. Na enkele afleveringen besefte ik dat die vrees totaal ongegrond is. Er is een goed evenwicht tussen al het drama en de hoeveelheid muziek, en al de liedjes die je te horen krijgt, krijg je van de hele dag niet meer uit je hoofd. Voor iedereen die fan was van The O.C. en One Tree Hill, is dit een ideale serie om naar te kijken.

Favoriet parfum: Miss Dior by Dior

miss-dior

Deze geur is misschien iets te zomers voor de herfst, maar daar hou ik niet echt rekening mee. Ik draag dit parfum graag het hele jaar door. Het is een romantisch parfum met een frisse en bloemige geur en een muskusachtige ondertoon.

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge