Hamstereeeeeen!

Hamstereeeeeen!

Ik heb het schattigste hamstertje rondlopen in huis. Dan bedoel ik niet zo’n rond zacht bolletje dat bij een enkele onoplettende blik je kabels aan stukken vreet – en je zal zien dat het er op miraculeuze wijze je duurste exemplaar uitkiest. Nee, ik heb het hier over een lange loebas die ik mijn zus mag noemen. De laatste dagen loopt ze thuis rond als de onfortuinlijke liefdesbaby van een hamsterend knaagdier en een paasei. En dat is zo schattig dat ik er bijna van smelt.

Het operatief verwijderen van haar wijsheidstanden had ze strategisch gepland vlak na de feestdagen én op het einde van de kerstvakantie. Zo hoopte ze om bij de start van de lessen nog miserabel in de zetel te liggen en zo wat lessen te kunnen skippen. En het was een gebeurtenis waar we met z’n allen al weken naar uitkeken.

De uitnodigingen voor dit heugelijke event waren op tijd de deur uit. Mijn zus wou namelijk als een echte diva kunnen terugkomen uit het operatiekwartier, mét een publiek. Maar blijkbaar is zoiets niet zo populair en kwam er bitter weinig volk op af. Wie had dat gedacht?

Gelukkig waren daar wel onze moeder en vader, die de trouwste fans zijn van hun nakomelingen. Met raad en daad, én met fototoestel in de aanslag, stonden ze mijn zus bij. Ik hield thuis het fort recht. – Er moet toch iemand thuis zijn om al mijn online aankopen in ontvangst te nemen?! –

Degenen die de operatie van mijn zus niet belangrijk genoeg vonden om er in real time bij te zijn, konden evenwel opgelucht ademhalen. Zij hebben uitgesteld kunnen genieten van deze dag. Want ’s avonds verscheen de volgende boodschap op Facebook: MVR (ook wel bekend als mama) heeft 41 nieuwe foto’s toegevoegd aan het album ‘ziekenhuis’. 

Hamstereeeeeen! // mybooksandlife.beMijn zus voor haar operatie

Hamstereeeeeen! // mybooksandlife.be
Mijn zus na haar operatie

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Tinneke
    17 Januari 2018 / 23:56

    Haha, geweldig! Heel eventjes was ze geen diva en had ik er heel eventjes, stiekem, een klein beetje compassie mee. Maar sssst niet doorvertellen 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.