Graag gelezen – oktober 2016

Graag gelezen – oktober 2016

Ik vind het zelf altijd leuk om te weten welke en hoeveel boeken andere mensen lezen. Vandaar dat ik met jullie ga delen welke boeken ik de voorbije maand heb gelezen. Op deze manier kunnen jullie misschien wat inspiratie opdoen om je verlanglijstje aan te vullen – dat binnenkort een kerstlijstje kan worden! –  en, ook niet onbelangrijk, weten jullie welke recensies er zitten aan te komen in de volgende weken en maanden. 

Als het zaterdag wordt – Nicci French
Dit boek is het zesde in de Frieda Klein-reeks. Ik heb dit cadeau gekregen voor mijn laatste verjaardag, en ondanks dat ik er enorm naar uit zag om erin te beginnen, heeft het toch enkele maanden stof staan vergaren in mijn boekenkast. Het is wel jammer dat ik nu weer tot volgend jaar moet wachten voor het volgende deel…

Dark places (Duisternis) – Gillian Flynn
Gillian Flynn is de auteur van het boek ‘Gone Girl‘, waarvan de verfilming twee jaar geleden te zien was in de bioscoop. Ik vond ‘Gone Girl‘ zo’n geweldig boek, dat ik deze direct meenam naar de kassa toen ik hem zag liggen op de uitverkoop van een uitgeverij.

Lang leve de liefde – Jill Mansell
Van dit boek is de recensie ondertussen al verschenen op mijn blog. Voor degenen die hun geheugen graag nog eens opfrissen, kan je hem hier nog eens herlezen.

Voor jou – Jojo Moyes
Ondertussen verfilmd als ‘Me before you‘. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze schrijfster gehoord, maar toen ik hoorde dat Emilia Clarke (bekend van Game of Thrones) een rol zou vertolken in deze film, moest en zou ik eerst het boek gelezen hebben!

Voila, deze maand heb ik dus vier boeken gelezen, wat ik een mooi aantal vind. Eentje elke week. Hoeveel boeken lezen jullie zoal per week/maand/jaar?

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge