Graag Gelezen – Januari 2017

Graag Gelezen – Januari 2017

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gevlogen en dus is het ondertussen weer tijd om mijn gelezen boeken met jullie te delen. Er zitten enkele pareltjes bij! De recensies hiervan zullen jullie de komende weken kunnen lezen en wie weet vind je hier inspiratie om je verlanglijst verder aan te vullen – die bij boekenliefhebbers al oneindig lang is.

The Fifth Avenue Artists Society – Joy Callaway

Een beklijvend liefdesverhaal dat zich afspeelt in New York tijdens het einde van de 19e eeuw. Ik vond het weer heerlijk om me onder te dompelen in de geschiedenis en om even te kunnen genieten van de pracht en praal van de rijken. Wederom een historische roman om je vingers van af te likken.

Het Meisje Met De Onderrugtattoo – Amy Schumer

Een autobiografisch werk van Amy Schumer, bekend van comedy, Inside Amy en Trainwreck. Ze schrijft op een openhartige manier over haar verleden en heden, gaande van haar kindertijd, naar haar beklimming van de sociale ladder, tot haar huidige relatie.

Milk and Honey – Rupi Kaur

Een adembenemende poëzie-bundel vol met hedendaagse gedichten. Verwacht geen ingewikkelde rijmschema’s maar vooral inzichten vanuit het echte leven. Rauw en pijnlijk, maar vooral prachtig uitgevoerd.

Pride and Prejudice – Jane Austen

Pride and Prejudice is een humoristisch verhaal met een prachtig liefdesverhaal, kortom een Engelse klassieker die iedereen moet gelezen hebben.

Morgen Mag Ik Uit De Kast – Othilie Bailly

Morgen mag ik uit de kast is een hartverscheurend boek over een jongetje dat veel te lang in een kast wordt opgesloten. Het is een vrij kort boek, dus veel meer kan ik er niet over zeggen of je zou het hele verhaal al weten!

Hebben jullie de afgelopen maand ook enkele kunstwerken gelezen? Laat me zeker weten welke er voor jou bovenuit staken!

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge