Dan Brown: zijn nieuwste boek ‘Oorsprong’ komt eraan!

Dan Brown: zijn nieuwste boek ‘Oorsprong’ komt eraan!

Op 3 oktober 2017 verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de langverwachte nieuwe thriller Oorsprong (Origin) van Dan Brown. De thriller zal wereldwijd op dezelfde dag verschijnen. Als fan van het eerste uur – nou ja, toch van wanneer ik volwassen boeken begon te lezen – stuiter ik in het rond bij dit nieuws!

Omslag, locatie en inhoud

Samen met mij kijken veel fans al maanden vol spanning en ongeduld uit naar het omslag, de locatie en de inhoud van de nieuwe thriller van wereldwijde bestsellerauteur Dan Brown. Deze week werden de thema’s en locaties van het boek bekendgemaakt door Browns Amerikaanse uitgever Doubleday.

Professor Robert Langdon heeft opnieuw de hoofdrol. Ditmaal speelt het verhaal zich volledig af in Spanje – Madrid, Barcelona, Sevilla en Bilbao, de stad van het Guggenheim Museum.

In deze steden belandt Langdon op het kruispunt van de twee vragen die de mensheid al eeuwenlang bezighouden: 

  • Waar komen wij vandaan?
  • Waar gaan wij naartoe?
Oorsprong‘ van Dan Brown 

Dan Brown weeft in Oorsprong wederom een mozaïek van codes, wetenschap, religie, geschiedenis, kunst en architectuur tot een razend spannende thriller. Maar er wordt een frisse draai gegeven aan de stijl die zijn handelsmerk werd doordat nu moderne kunst en innovatieve technologie een belangrijke rol spelen. Hiermee wordt aan zijn schrijverschap een nieuwe dimensie toegevoegd.

De thrillers van Dan Brown zijn in 56 landen uitgegeven en er werden meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 5 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.

Nieuws over Oorsprong van Dan Brown is vanaf deze week te volgen via www.dan-brown.be.

Trailer

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge