Book Haul – November 2016

Book Haul – November 2016

In deze rubriek laat ik jullie maandelijks zien welke boeken ik een plaatsje heb mogen geven in mijn boekenkast. Deze maand moet ik lichtjes beschaamd toegeven dat mijn book haul veel te groot is. Mijn bookstagram-account zit hier zeker voor iets tussen. Ik zie zoveel nieuwe boeken en prachtige speciale edities van klassiekers voorbij komen, dat mijn verlanglijst alleen maar langer en langer wordt. Echt waar, mijn verlanglijst heeft al vijf kantjes gevuld van een A4-blad.

In totaal heb ik tien nieuwe boeken gekocht en één boek gewonnen. (Slik, mijn bankrekening vindt dit niet leuk.) Het boek waar ik het meest trots op ben is de Barnes & Noble leatherbound classic edition van Beauty and the Beast. De cover ziet er werkelijk prachtig uit en het heeft een zilveren snede. Gewoonweg wauw!

Even een overzicht van al mijn nieuwe boeken:

 1. A Monster Calls – Patrick Ness: Een mooie geïllustreerde editie. Dit boek zal ik de komende maand lezen samen met The Magic Book Club. In januari komt een film gebaseerd op dit boek uit.
 2. Zwart krijt – Christopher Yates: Een, hopelijk, steengoede thriller.
 3. Belgravia – Julian Fellowes: De auteur is de bedenker van Downton Abbey
 4. Sterrenstof – Krystal Sutherland: Een Young-Adult roman waar je volgende week een recensie over kan lezen.
 5. Klikspaan – M.J. Arlidge: Dit is het vierde boek in de Helen Grace-reeks. Tot nu toe heb ik enkel het eerste deel gelezen, waar je binnenkort een recensie over kan lezen.
 6. Beauty and the Beast (and other classic fairy tales) – Barnes & Noble leatherbound classic edition
 7. The Life-Changing Magic of Not Giving a F*ck – Sarah Knight
 8. Voor ik doodga – Jenny Downham: Een kringloopwinkel-vondst
 9. Bossypants – Tina Fey: Dit was het allereerste boek op mijn vijf-pagina-tellende-wishlist.
 10. We Were On a Break – Lindsey Kelk: Dit boek heb ik voornamelijk gekozen om de titel. Friends-fans zullen wel weten waarom. 😉
 11. UP – Myrthe Van der Meer: Het vervolg op het ontroerende PAAZ.

Welke boeken hebben jullie de voorbije maand gekocht?

Follow:

1 Comment

 1. Mams
  2 December 2016 / 23:21

  Oei, oei, zo druk met kopen 😀. Maar op tijd jou whishlist bijwerken! Ik zie er 1ntje liggen dat ook nog als pakje onder de kerstboom terecht kan komen. 😂

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge