Deze 11 boeken kregen een plaats in mijn bibliotheek – Book Haul Mei 2017

Deze 11 boeken kregen een plaats in mijn bibliotheek – Book Haul Mei 2017

Mei was een goede Book Haul-maand. En wat bedoel ik daarmee? Wel, ik kocht niet té veel boeken. Eigenlijk al deze boeken arriveerden tijdens de eerste weken van mei. De voorbije twee weken heb ik dan weer geen enkel boek besteld en daar ben ik best fier op! Drie boeken heb ik ontvangen van uitgeverijen als recensie-exemplaar. En twee boeken kreeg ik bij een hele leuke bookbox, waar ik jullie snel een unboxing van toon! 

Book Haul – Mei 2017:
 1. A Court of Wings and Ruin – Sarah J. Maas: Dit is het derde deel van de ‘A Court of Thorns and Roses’-serie van deze auteur. Ik heb dit boek verslonden! En ik kijk al uit naar het volgende boek in deze reeks, al is dat pas iets voor 2018.
 2. Throne of Glass – Sarah J. Maas: Het begin van een – naar horen zeggen – fantastische young adult fantasy serie van de hand van de schrijfster van ACOTAR, ACOMAF en ACOWAR. Ik sta echt te popelen om aan dit boek te beginnen!
 3. Crown of Midnight – Sarah J. Maas: Het vervolg op ‘Throne of Glass’. Ik heb mijn voorzorgen al genomen. Als TOG echt zo goed is als ze zeggen, zal ik na het lezen daarvan niet willen wachten om het tweede boek te lezen. 😀
 4. The Bone Season – Samantha Shannon: Wederom een – naar horen zeggen – geweldige young adult fantasy serie. Ook dit boek staat momenteel heel hoog op mijn ‘te lezen’-lijstje.
 5. The Mime Order – Samantha Shannon: Het tweede deel van ‘The Bone Season’-trilogie.
 6. Stalking Jack the Ripper – Kerri Maniscalco: Een heerlijk spannend horror-verhaal geïnspireerd op de seriemoordenaar Jack the Ripper.
 7. Flame in the Mist – Renée Ahdieh: Dit boek zat in een geweldige bookbox waarvan je snel een unboxing kan zien. Welke box vertel ik nog niet. Wat ik wel kan vertellen is dat dit boek een hervertelling is van Mulan. Klinkt leuk, toch?
 8. Mist in Augustus – Robert Domes: Een recensie-exemplaar – van Xanders Uitgevers – dat pal binnen mijn interessegebied valt. Tweede Wereldoorlog? Check. Waargebeurd? Check. Recensie volgt volgende week!
 9. Hoe word ik Instafamous? – Céline Schraepen en Talisa Loup: Een handig boek over hoe je zo goed mogelijk Instagramt. Recensie-exemplaar dankzij Borgerhoff & Lamberigts. Recensie volgt snel. 🙂
 10. Worldwide – Matthias Soberon: Fanfictie van de bovenste plank en mijn current read. Wederom bedankt aan Borgerhoff & Lamberigts voor het bezorgen van een recensie-exemplaar.
 11. World Mythologie in Bite-Sized Chunks – Mark Daniels: Een leuk extraatje in de bookbox. Ik ben een echte noob als het op mythologie aankomt, dus dit komt zeker van pas.

Welke topper(s) kocht jij deze maand? Vertel me er alles over in de comments!

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge