Book haul: deze boeken kocht ik in maart 2017

Book haul: deze boeken kocht ik in maart 2017

Yay, ik ben best wel trots op mezelf deze maand! Mijn Book Haul is een stuk kleiner dan anders, maar het zijn wel één voor één toppertjes. In totaal heb ik acht boeken en drie ebooks toegevoegd aan mijn verzameling. Hiervan kocht ik er vijf zelf, drie paperbacks en de drie ebooks zijn mij toegestuurd in ruil voor een eerlijke recensie. Zullen we snel een kijkje gaan nemen?

Een overzicht van mijn nieuwe boeken:

 1. A Court of Thorns and Roses – Sarah J. Maas: Dit is een young adult fantasy boek. Op Instagram en onder de boekenbloggers wordt er heel enthousiast gepraat over dit boek, dus ik moet gewoon weten of hij écht zo goed is!
 2. Als we elkaar terugzien – Kristin Harmel: Deze roman was enkele dagen verkleefd met mijn vingers. Mijn recensie hierover kan je al lezen.
 3. De Johansons – Carla de Jong: De Johansons is een familierelaas met enkele zware thema’s. Over dit boek kan je mijn recensie ook al lezen.
 4. It’s not okay – Andi Dorfman: In de Like & Share van deze maand had ik het al over The Bachelorette. In dit boek vertelt Andi over haar ervaringen tijdens deze show én hoe het leven erna verloopt. Af en toe wil ik me volledig onderdompelen in heerlijke roddels. 😉
 5. Strange the Dreamer – Laini Taylor: Dit geweldig mooie boek zat in de FairyLoot box van deze maand. Ik ben helemaal verliefd op deze UK-editie. Althans toch als het over het uiterlijk gaat. Over de inhoud kan ik nog niet oordelen!
 6. Wally: the life of a punny bunny – Molly Prottas: Wally is mijn favoriete Instagram-konijn. Eind februari is zijn boekje op de markt gekomen. Spijtig genoeg is Wally enkele weken geleden overleden…
 7. Sportman – Ruben Van Gucht: Dit autobiografisch werk gaat over het leven van een van onze jongste sportjournalisten Ruben Van Gucht.
 8. Gemina – Amie Kaufman & Jay Kristoff: Dit boek is het vervolg op Illuminae, wat ik deze maand las. Het was mijn eerste kennismaking met young adult sci-fi boeken. Het feit dat ik onmiddellijk het tweede deel bestelde, zegt volgens mij genoeg. 😉 Mijn recensie over Illuminae kan je zeer binnenkort lezen.
 9. Het jaar van de hond – Eva Daeleman (ebook): Mijn favoriete radiopresentatrice schreef een nieuw boek en natuurlijk moest ik dat gewoon lezen! Mijn recensie over Het jaar van de hond kan je al lezen op mijn blog.
 10. Stouter 4: Onbetrouwbaar – Christina Lauren (ebook): Een romantisch boek à la Fifty Shades, maar dan beter.
 11. Ibiza De Erfenis – Kiki van Dijk (ebook): Het tweede deel van de Ibiza-thrillersensatie van vorig jaar. Zeer benieuwd naar!

Welke boeken kochten jullie deze maand? Vertel het mij onderaan in een comment!

Follow:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge