Book Haul – Januari 2017

Book Haul – Januari 2017

In deze rubriek laat ik jullie maandelijks mijn book haul zien. Welke boeken heb ik een plaatsje mogen geven in mijn boekenkast? Deze maand was moeilijk voor mij… Tijdens de eerste week van januari kwamen er nog een deel van mijn bestellingen van december binnen, en zelfs nog enkele van november, en daar schrok ik wel even van. Op enkele dagen tijd had ik al een voorraad binnengekregen voor een hele maand! Daarom besloot ik om mezelf een book buying ban op te leggen.

Een book buying ban wil zeggen dat ik na die eerste week in januari geen enkel boek meer heb gekocht. In die eerste week heb ik drie boeken gekocht, vier boeken waren nog achterblijvers van mijn bestellingen in de vorige maanden, nog eens vier boeken waren cadeautjes en één boek heb ik gewonnen via een winactie. Trouwens, op de foto zie je mijn eerste poging tot het maken van een book spiral… Er is nog wat werk aan, denk ik.

Een overzicht van mijn nieuwe boeken:

 1. Ghost Stories – Everyman’s Library: Een verzameling van griezelverhalen die deel uitmaakt van een mooie collectie.
 2. Love Stories – Everyman’s Library: Een verzameling van liefdesverhalen die deel uitmaakt van een mooie collectie.
 3. Rebecca – Daphne Du Maurier: Maakt deel uit van de Virago Modern Classics collectie.
 4. Frenchman’s Creek – Daphne Du Maurier: Maakt eveneens deel uit van de wondermooie Virago Modern Classics collectie.
 5. Een Leven na Jou – Jojo Moyes: Dit exemplaar heb ik gewonnen dankzij een winactie. Het is het vervolg op het verfilmde ‘Voor Jou / Me Before You’ van Jojo Moyes.
 6. Pride & Prejudice – Jane Austen: Deel van de Penguin Clothbound Classics. Dit exemplaar heb ik de afgelopen maand al gelezen, jullie mogen er binnenkort een recensie van verwachten.
 7. Wuthering Heights – Emily Brontë: Deel van de Penguin Clothbound Classics.
 8. The Hound of the Baskervilles – Arthur Conan Doyle: Deel van de Penguin Clothbound Classics en één van de verhalen over Sherlock Holmes.
 9. The Beekeeper’s Apprentice – Laurie R. King: Gebaseerd op de verhalen over Sherlock Holmes.
 10. Alice’s Adventures in Wonderland and Through the Looking-Glass – Lewis Carroll: Een mooie lederen editie van Barnes & Noble.
 11. Game of Thrones: Een storm van Zwaarden – George R.R. Martin: Deze heeft geen extra uitleg nodig, denk ik. 😉
 12. Furiously Happy – Jenny Lawson: Dit zou een heerlijk hilarisch boek zijn. Ik kan niet wachten om mijn tanden erin te zetten.

Welke boeken hebben jullie deze maand gekocht/gekregen?

Follow:

2 Comments

 1. 3 Februari 2017 / 17:34

  In januari heb ik een boek gekregen in ruil voor een recensie, verder probeer ik me in te houden qua kopen, wat tot nu toe gelukt is, en lees ik de boeken die nog ongelezen in mijn kast staan 🙂 Ik vind dat je heel mooie boeken hebt!

  • 3 Februari 2017 / 17:56

   Ik probeer me ook in the houden qua kopen, maar dat lukt jou dan duidelijk beter dan mij! En bedankt! Xx

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge