2 tv-series waar je alleen maar meer van wilt

2 tv-series waar je alleen maar meer van wilt

Nu de lente in het land is, spendeer je minder tijd voor de televisie. De tijd die je toch voor je beeldscherm doorbrengt, moet dan wel kwalitatief en entertainend zijn. Nadat je dit artikel gelezen hebt, zal je twee nieuwe tv-series aan jouw ‘to watch’-lijstje kunnen toevoegen die het waard zijn om tijd voor uit te trekken.

Serie: Keeping Up With The Kardashians

2 series waar je alleen maar meer van wilt. Keeping up with the Kardashians en The Handmaid's Tale. // mybooksandlife.be

 

Het hoeft niet altijd intellectueel hoogstaande televisie te zijn. Wanneer je na een lange dag vol telefoontjes en gezeur aan je hoofd thuiskomt, heb je niet altijd zin in een tv-serie waar je je hoofd bij moet houden. Na drama in je eigen leven kan het gewoon ontzettend deugd doen om schaamteloos naar andermans drama te gluren. En welke serie vervult dit verlangen beter dan ‘Keeping up with the Kardashians’?!

Ik volg deze serie zelf al jaren. Ik vind het heerlijk om een kijkje te nemen in het leven van de rich and famous. Tot vorige week stond ik nog een 15-tal afleveringen achter. En die achterstand heb ik ondertussen mooi ingehaald. Wat me nog elke keer verbaast, is hoe open de Kardashians zijn over hun leven. Natuurlijk verdienen ze daar hun geld mee en zijn ze net daarom beroemd geworden, maar ik vind het op zich wel bewonderenswaardig.

 

 

Serie: The Handmaid’s Tale

2 series waar je alleen maar meer van wilt. Keeping up with the Kardashians en The Handmaid's Tale. // mybooksandlife.be

 

Deze serie is nog zo nieuw dat er nog maar vier afleveringen uitgezonden zijn! Niet langer dan 20 minuten heeft deze serie nodig om je volledig te overtuigen. Je voelt meteen: “Wauw, dit is iets goed!”. Fans van het dystopische genre zullen hier zeker en vast van smullen.

‘The Handmaid’s Tale’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood – die zelf ook eventjes te zien is in de serie. De serie speelt zich af in de nabije toekomst waar een fundamentalistische Katholieke regering het bestuur van de Verenigde Staten heeft overgenomen. De wereld wordt geteisterd door een aanhoudende onvruchtbaarheid waardoor de geboortecijfers dramatisch laag liggen. De ‘handmaidens‘ hebben daarom de taak gekregen om onvruchtbare koppels een kind te schenken.

 

 

Ga jij naar deze series kijken? Of was je ze al aan het volgen? Laat het me zeker weten in de comments!

 

Hier kan je mijn favoriete series en films van vorige maand nog eens bekijken.

Follow:

4 Comments

 1. 12 Mei 2017 / 09:11

  Oh! Ik wist niet dat The Handmaid’s Tale al begonnen is, ik vond dat boek zó goed. Ik ben hier erg benieuwd naar, waar kun je het kijken?

  • 12 Mei 2017 / 13:43

   Je moet maar eens “watch free series” googelen! Als je het niet vindt, stuur je maar een mailtje via het contactformulier. 🙂

 2. 21 Mei 2017 / 17:40

  Ik ben zo benieuwd naar The Handmaid’s Tale!! Het boek is echt geweldig <3 maar voor ik aan de serie ga beginnen wil ik eerst nog de verfilming uit de jaren '90 bekijken 🙂
  Marcia recently posted…Films die ik graag in de cinema wil zienMy Profile

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge