11 boeken die ik toevoegde aan mijn verzameling – April 2017

11 boeken die ik toevoegde aan mijn verzameling – April 2017

Elke dag zijn mijn oren gefocust op de deurbel. Gaat er een nieuw boek aankomen? Wanneer dan eindelijk die deurbel ringt, maakt mijn hart een sprongetje. Come to mama! Ik scheur het pakketje open – vaak niet op de meest logische manier – en neem mijn fonkelnieuw boek in mijn handen. Mijn ogen gaan over de cover, lezen de achterflap en als het een hardcover is, gaat het stofjasje er ook eventjes af. Enter: een gelukzalige zucht. Deze maand heb ik dit 11 keren mogen doen. 11 boeken voegde ik toe aan mijn verzameling. Zullen we even een kijkje nemen?

Een overzicht van mijn nieuwe boeken:
 1. A Court of Mist and Fury – Sarah J. Maas: Een prachtig young adult fantasy boek. Wellicht het prachtigste boek dat ik ooit las! Mijn recensie hierover kan je volgende week lezen.
 2. Hogwarts Library Books: Fantastic Beasts & Where to Find Them, Quidditch Through the Ages en The Tales of Beedle the Bard. Deze drie boekjes komen in deze prachtige boxset. Een must have voor elke Harry Potter-fan! Van het Fantastic Beasts-boekje wordt momenteel een audioboek gemaakt, ingesproken door Eddie Redmayne, de acteur die Newt Scamander vertolkt in de film. Ik kan niet wachten om ernaar te luisteren!
 3. Fantastic Beasts and Where to Find Them: the Original Screenplay – J.K. Rowling: Eindelijk – eindelijk! – heb ik dit boek toegevoegd aan mijn bibliotheek. Dit is het script van de gelijknamige film en aangezien ik die zo goed vond, moest ik dit boek gewoon hebben!
 4. Whisper to Me – Nick Lake: Een contemporary young adult roman, met een geweldig mooie cover! (Die cover kan je zien op mijn Instagram account: _mybooksandlife)
 5. Every Last Word – Tamara Ireland Stone: Nog een contemporary young adult roman die mentale problemen onder de aandacht brengt. Ik ben alvast benieuwd.
 6. Sara en Liv – Suzan Hilhorst: Een recensie-exemplaar dat je vanaf 18 mei in de winkel kan vinden. Een aangrijpend familierelaas over het ergst denkbare wat je als ouder kan meemaken. Mijn recensie kan je zeer binnenkort lezen.
 7. The Bone Witch – Rin Chupeco: Een young adult fantasy roman. Ik ben me tegenwoordig meer aan het verdiepen in het fantasy-genre en ik kan er niet genoeg van krijgen! Dit is het eerste deel van van een nieuwe trilogie.
 8. Zondagochtend breekt aan – Nicci French: Het zevende – en voorlaatste – deel in de Frieda Klein-reeks van Nicci French. Mijn recensie over Zondagochtend breekt aan kan je hier lezen.
 9. In het water – Paula Hawkins: Deze gloednieuwe thriller van de succesauteur van ‘Het Meisje in de Trein’ kan je vanaf 2 mei in de winkel vinden. Kort daarna zal je hier mijn recensie kunnen lezen.

Heb je hier boeken tussen gevonden die je zelf ook zou willen kopen en lezen? Ik wil er alles over horen in de comments!

Follow:
Share:

2 Comments

 1. 28 April 2017 / 14:19

  Die prachtige cover van The Bone Witch zie ik regelmatig opduiken.
  De Hogwarts-library box vind ik ook knap. Alleen heb ik twee van de drie boekjes al in een andere editie.

  • mybooksandlife
   28 April 2017 / 14:29

   Toch vind ik deze box de moeite om aan te kopen! 😀 Hij staat ook gewoon zo leuk op de kast. En op foto’s. 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*Verplicht

CommentLuv badge